Over Gooische Wielen

Gooische Wielen is een jong dynamisch bedrijf wat in 2008 van start is gegaan. Het handelen in dealer auto’s staat hierin centraal. De in- en verkoop vindt zich voornamelijk plaats tussen autobedrijven en de dealers. Gooische Wielen is een bedrijf dat continue met de marktbehoefte mee groeit.

Na een aantal jaren de groothandel tussen de dealers gedaan te hebben we een extra stap gemaakt met importeren van dealerauto’s. We richten ons hierbij vooral op het leukere segment.

We richten ons steeds meer op de particuliere verkoop, om de verkoop en u extra te prikkelen hebben we nu iedere maand een Super Saturday. Waar de consument kan meeliften op onze acties en succes. Extra voordeel op onze voorraad of een auto op maat. Het is allemaal mogelijk.

Dealer Import Service is opgestart door Maarten Sturm. Het richt zich vooral op het importeren van premium merken naar de merkdealers! We hebben een fantastische start gemaakt in de eerste twee jaren dat we hiermee zijn begonnen. Na inmiddels de nodige ervaringen opgedaan te hebben richten we ons steeds meer op de particuliere markt. De vernieuwde website is dan ook uitgerust met een zoeksysteem waar een ieder gebruik van kan maken.

Laat u vrijblijvend informeren wat voor een voordeel er voor u inzit. Het voordeel kan al snel oplopen tot zelfs duizenden euro’s!